17 února 2013

Když jsem třídila


(weheartit.com)

Dneska mám třídící den! Poté co jsem úspěšně vytřídila a následně zveřejnila fotky z pátečního plesu (zde), jsem se dala do promazávání blogů. Sleduji neskutečně moc blogů, neuvěřitelných 377...fůůů, otvírám odkaz po odkaze a přemýšlím, zda mi jednotlivé čtení blogu něco dává a buď ho s úsměvem na rtech zavírám, nebo znuděně ukončuji sledování. Pak je tu ale ještě jedna část blogů, ti co už skončili, ale nemám srdce si je vymazat a stále čekám na to až se vrátí...

A co vy kolik sledujete blogů? A taky jste měli své oblíbence, které už bohužel neblogují?

11 komentářů:

  1. Kdysi tu byla jedna úžasná Slovenka, byla moc milá, jen si pamatuji, že její otec měl problémy a ležel v nemocnici. Z ničeho nic vše utla a už se neozvala, což mě mrzí do dnes.

    Jinak sleduji minimum blogů, pokud už cítím, že mi od nich blikají novinky a já nemám chuť tam chodit, sledování ukončuji. Ale 377? To bych nezvládala ... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, že všechny nesleduju, jen je projíždím..nejhorší je že pak v závalu těch co zas tak nesleduji se mi ztrácí ty oblíbené :) Doufám, že to stáhnu aspoň na 200 :)
      Nemyslíš : http://bethhisemova.blogspot.cz/ ??

      Vymazat
  2. Zatím sleduji jen 27 blogů a ten tvůj patří mezi ně. Takovéhle třídění už chci udělat dlouho, jen prostě netuším, jak ty blogy ze seznamu sledovaných odebrat, nějaká rada? :D

    http://ordinary-silly-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wow, kéž bych jich měla jen 27 :)
      Jinak vymazávání je jednoduché, na hlavní stránce Bloggeru dáš vpravo vedle slovního spojení "Zobrazit ve službě Google Reader" to ozubené kolečko :) a pak už jistě budeš vědět jak dál :)

      Vymazat
  3. Já jsem zatím na blogspotu chviličku, tak nesleduju těch blogu nějak moc. Ale asi se to brzo navýšíá, protože jsou tu mnohem zajímavější blogy než na blog.cz, kde jsem byla předtím. x)

    OdpovědětVymazat
  4. Já taky sleduji spoustu blogů, zrovna teď se chystám na čistku :D! Jinak to promazávání a třídění mám hrozně ráda, ať se to týká čehokoliv :)).

    OdpovědětVymazat
  5. Jelikož na blogspotu teprve začínám, tak moc blogů zatím nesleduju. Ale už jsem našla spoustu zajímavých blogů, jako například tenhle. Sem se vracím ráda a čekám na nový příspěvky :)

    OdpovědětVymazat
  6. vtipne, zrovna delam to same :-))

    sleduji kolem 150 aktualne /po promazani/ z oblasti: foto, liceni, beh, zdrava vyziva .-)

    OdpovědětVymazat
  7. Já tu jsem nová, takže mně celkem dlouho trvalo než jsem našla sledování blogů. Ale je to skvělý systém! Mám jich fakt jen pár.. A vždycky mě musí něčím zaujmout, třeba jako ten tvůj. ;)

    OdpovědětVymazat
  8. "ti co už skončili, ale nemám srdce si je vymazat a stále čekám na to až se vrátí" souhlas!
    ale já také nekompromisně mažu, některé blogy jsou zbytečné zabíjení času!

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře!