19 září 2012

Fashion Rainbow Fest


Fashion Rainbow Fest, dále jen FRF, je přehlídkou začínajících, kreativních a nekonvenčních mladých osobností módy. Módní, designová, světelná, taneční a hudební show doprovázená audiovizuální projekcí a tvůrčími dílnami, představí módní svět v širším kontextu. Vyvrcholením FRF bude závěrečný benefiční koncert „Hudba pomáhá“ a tombola, výtěžek z nich bude věnován organizaci Berenika. Fyzickým výstupem pak bude katalog vystavovatelů zpracovaný mladými grafiky.

Akce bude probíhat ve Vysokém Mýtě, v prostorách za Šemberovým divadlem(uvnitř) 29.9.2012 od 10:00 hod. do 23:00 hod. 
Koncert Hudba Pomáhá bude probíhat mezi 19:00-23:00.

Jedná se o prezentaci práce mladých kreativců, kteří v průběhu celého FRF představí sebe a své dílo. Návštěvníci festivalu dostanou možnost seznámit se s technikami práce, a to v rámci tvůrčích dílen, které si zrealizují sami vystavovatelé. V průběhu celého festivalu budou probíhat módní přehlídky, audiovizuální projekce, taneční vystoupení, to celé za hudebního doprovodu začínajících Dj´s a moderátorské dvojice. FRF je určen pro širokou veřejnost všech věkových kategorií. Myslíme tudíž i na nejmenší, pro které bude zřízen dětský koutek. Samozřejmostí festivalu je nabídka občerstvení (kavárna, čajovna,…). Jedním z lákadel je také tombola a úplným vyvrcholením potom závěrečný koncert.

Článek výše sepsal FRF

Facebookovská pozvánka TU


Na FRF se můžete také těšit na tvořitelku NEZBYTNÝCH ZBYTEČNOSTÍ - L.Joie, mrkněte na ni na Fleru (zde) a pak se stavte u jejího stánku!!







Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc za všechny komentáře!