12 září 2012

Run,Run,Run

Už tři dny se nudím, už tři dny nechodím do práce a dokola a dokola přemýšlím co budu dělat od začátku října, kdy budu mít status NEZAMĚSTNANÁ. Mým největším a neustálým snem je začít něco dělat sama se sebou, nemám problém s jídlem, naopak myslím si, že jím zdravě, občas nějaká ta Milka padne, ale co už :D Řekla jsem si, že budu cvičit PRAVIDELNĚ!, ale nejde to nevím proč nedokážu se asi donutit, občas si po ránu zapnu www.bebevyzva.cz zacvičím, je mi fajn, ale druhý den se mě nechce. Dneska jsem ale četla velice inspirativní článek O BĚHÁNÍ. Občas všechny blogerky doporučují jiné blogerky(svých bych doporučila asi 10 :D) ale tuhle opravdu doporučuji!
Pokud potřebujete prostě dokopat k běhu klikněte sem http://effyandhanny.blogspot.cz/ (začínající blogerka - uplně super!)a nebo sem http://freshlili.blogspot.cz/2012/09/jak-jsem-zacala-behat.html
Přečtěte si jejich články jsou rozhodně inspirativní!

Dokonalá píseň k běhání 


Celeste Buckingham - RUN RUN RUN



4 komentáře:

  1. Moc ti děkuju za dva inspirativní články, věřím, že se do toho položíš tak, jak si přeješ a vydrží ti to. =)
    Já běhám jen přes léto, ale ne takto vytrvalostně, nýbrž jen v hasičích, kde je to na pár sekund a musím do toho dát všechno, takže to mi moc na kondičce nepřidá. Je to chvilkový stav.
    Raději se ale po ránu držím klidné jógy, nerada bych chcípla hned na začátku dne. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tak teď si mě opravdu poctila! :)
    Jak se k tomu dokopávám? Právě že jsem ten typ člověka, kterýmu se do ničeho nechce a hrozně s tím bojuju! Motivuju se, že je to zdravý a prostě je to drsný ne, když chodíš běhat?:D
    Jinak moc pěkný blog, budu sledovat;)

    OdpovědětVymazat
  3. Jojo, koukají divně, ale JÁ si řikám, že určitě záviděj;) :D (maximálně můžou závidět můj upocený obličej, haha)

    OdpovědětVymazat
  4. nu, taky jsem mívala tenhle problém, ale pravidelně jsem si nastavovala budík na brzkou hodinu, před postel postavila boty na běhání a časem se to poddalo. A ten pocit po ranním běhu, kdy tě šimrá vycházející slunce? K nezaplacení.

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře!