28 srpna 2011

First portrait

Nuže, moje první portrétní focení úspěšně za mnou. Focení lidí mě prostě baví, ale ta nervozita před tím je neskutečná. Jak a kdy začít, jak modelku postavit...tolik otázek na které jsem neznala odpověď a stále ještě neznám :D Možná pro příště by stačil jeden panák na oddělání počátečního ostychu :D Snad mě na Photogenii naučej jak fotit lidi a necítit se trapně :D
Konec řečí..začíná ukázka :D





                       Více fotek najdete ZDE!

Tak co na ně říkáte? Pokud máte taky někdo zájem, jsem volně k dispozici. Prý nekoušu :D

6 komentářů:

  1. Moc se mi líbí fotka s rukama a vodou :)

    OdpovědětVymazat
  2. podle mě jsi to nafotila moc pěkně :) potřebovala bych někoho takového, aby mě dobrovolně a rád fotil, přítele to teda rozhodně nebaví, ba možná i prudí .. :)
    hodně úspěchů v dalším focení!

    OdpovědětVymazat
  3. děkuju :)
    z Pardubického kraje nejsem, jsem spíše od Prahy, ale do Pardubic jezdí přímý vlak, třeba si někdy udělám výlet :)
    focení u profíka bych uvítala :)

    OdpovědětVymazat
  4. no problem, ovšem buď si jistá, že stejně jako jsi byla nervózní z focení ty, já bych byla při tom, kdyby mě někdo fotil :)
    a když jsi toto nafotila, co jsi si tím udělala? dala jsi to sem na blog a ještě někam na net? anebo to použiješ do školy? fotíš to pro sebe, nebo proto, že bys měla nebo musíš?
    a jaký máš foťák? jistě nějakou vymakanou zrcadlovku, že? :) po té toužím.

    OdpovědětVymazat
  5. to mi povídej :) co ale nemám ráda jsou ty příšerně přeslazené umělé vůně, například v Yves Rocher mají takovou přírodní malinovou řadu, ale to je tak silná sladká vůně, to bych nesnesla! ovšem o tom malinovém octu na vlasy jsem četla, že voní přirozeně a ke všemu jsou po něm vlasy opravdu krásně lesklé. musím vyzkoušet a pak dám vědět!

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře!