10 září 2012

Greatradio

Dnešních pár slov věnuju jednomu rádiu, možná ho ještě neznáte i přesto, že je na týhle internetovorádiový už chvíli je. Klidně se tady veřejně přiznám, že český rádia moc nemusím , a to kvůli jednomu důvodu DO HODINY ZAHRAJOU KLIDNĚ 3X TEN SAMÝ SONG!! tak co to je?? A to je to co na tomhle rádiu miluju, poslouchám to hodinu, dvě hodiny, tři hodiny a žádný stejný song (pokud si teda o něj někdo nenapíše a fakt ho děsně moc potřebuje slyšet :D ) Moderátorů nebo speakerů (jak chcete) je tu jen pár, ale jsou to jen a jen mladý lidi (průměrný věk cca 19) :D Mají pravidelné vstupy, já osobně preferuji speakera JIRKU ( na twitteru @jirkastefl), jeho vysílání můžete slyšet od 19 hodin.
Great radio se pro mě stalo drogou, jak ho v 19 hodin nemám zapatý, lítám po baráku s hysterickým řevem a hledám sluchátka. Pokud chcete poslouchat moderní hudbu a zároveň podpořit tým mladých speakerů, neváhejte a kliknětě - www.greatradio.cz


4 komentáře:

  1. Kolik ti zaplatili? :P ...ale je dobře že seš zpatky...

    OdpovědětVymazat
  2. Hele víš, že nic, jsem prostě dobrá duše :D Jinak díky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Už je celkem dost hodin, ale trefila jsem to zrovna na písničku od Madonny. :D Díky za typ, určitě se k tomu vrátím. Líbí se mi, jak hraje Kiss Hády, ale lezou mi na nervy jejich nekonečné reklamy.

    OdpovědětVymazat
  4. Díky, je to milé si číst takovou recenzi :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře!