17 září 2012

Tančím, abych žil

Nuže moje boje s běháním, jsou pořád na úrovni BOJE  :D Ale možná jsem našla, pro mě, příjemnější způsob cvičení. Miluju TANEC ( ♥ ) jakýkoli , nesejde na tom, jestli se plácáte jak vyvrženej vorvaň (bohužel jsem se včera koukala na Účastníky zájezdu, takže mám ještě nějaké následky) nebo tančíte STREET nebo nějakou tu ČAČU :D Miluju tyhle "druhy" tanců do jednoho (jen styl alá metalista, mě nikdy moc nešel, hrozně z toho bolí za krkem). Nuže věděli jste, že tancem spálíte až 2000kj (podle intenzity). No to je pro mě překvapení obrovský, a prej se u toho i tvaruje postava :P No uvidíme, tancuji pravidelně teprve druhý den, ale sestavila jsem si na to boží
PLAYLIST! 



No tak lidi neseďme jen u toho Bloggeru a dělejme něco pro svá těla! :P

2 komentáře:

  1. Poslední věta mě rozesmála :D. Já jsem se dnes přihlásila na zumbu. Můj minulý učitel tance mi řekl, že nemám rytmus a ať se raději věnuji jinému kroužku, tak uvidíme, jak to dopadne :D. Ale k běhu se snažím dokopat už milión let :D.

    OdpovědětVymazat
  2. Ta hudba sedí přesně na to, na co sis to určila, opravdu chválím! =) Sama bych to nevymyslela líp.
    A co se týče tance, jsme na tom obě. Jen já dělám převážně kravinky, takže tím bavím okolí a smějeme se společně a na diskotéce řádím jako drak, abych ze sebe dostala veškerou špatnou energii, což mi vždy pomůže. =)

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře!