27 června 2013

Dnes ordinuje Dr.Mačatý

A komu leze už Kuba krkem dneska trošku z jiného soudku.

Musím se přiznat, že poslední dobou jsem propadla Mixitu a to doslova, doma se nám v kuchyni pyšní už čtyři tubusy. Vždy když objednávám, zkouším nové kombinace chutí, a jelikož se neustále rozšiřuje nabídka je pořád z čeho vybírat. 
Miluju celkový design jaký Mixit má, www. stránky jsou velmi přehledné, takže se tam rozhodně neztratíte.
*
*
U rozbalování jsme se trošku zapotila, rozhodně budete potřebovat ostrý nůž, tubusy jsou totiž schované v pevné kartonové krabici, která je oblepena izolepu.
*
 *
Následuje překvapení, tubusy jsou obrovské, ale nemyslete si, jednou ochutnáte a už vám budou připadat malé - ubývají mega rychlostí!
*
*
Nedávná novinka pro mě byla jasnou volbou, o čaji Matcha Tea, jsem už něco četla a byla jsem z něho nadšená, když se po pár dnech objevil v tomhle tubusu, neváhala jsem. No kdo by odolal přírodnímu antioxidantu, nakopávači, spalovači tuků a podpůrci metabolismu v jednom!? Zvláště na jaře, když se ve mě probouzí detoxikační nálada společně s úchylkou na zdravou výživu.
Bála jsem se, že Matcha bude nahořklá, ale i přesto jsem to riskla, musím říct, že nedokážu popsat chuť, není to rozhodně nic slaďoučkého, ale chutná to výborně, celá ta směs na mě působí úžasně svěže, ke snídani to pravé!
*

*

*
A aby toho zdravého nebylo zas tak moc, musela jsem to vyrovnat něčím trošku hříšným. Tenhle tubus beru do ruky, když chci sem tam něco zobnout. Musím říct, že do té doby jsem nevěděla co je moruše, proto jsme si ji tam zvědavě šoupla a ejhle, teď už je všechna moruše vyzobaná.Co se týče ostatního, připadá mě to jako bych si müsli doba sama vyráběla, bánonové zlomky chutnají jako banánové zlomky, ořechy chutnají jako ořechy a hlavně, poznáte co co je, žádná drť plná kdoví čeho a to se vyplatí!

*

Takže si to zopáknem, kdo miluje müsli a je línej si ho doma vyrobit sám, přitom chce kvalitu za super cenu je pro něj tenhle báječnej nápad dvou chlapíků to nejlepší! 
Dovezou vám ho přímo až pod nos za pár korun, nezáleží kolik tubusů objednáte, poštovné zůstává pořád stejné a když řeknete rodince nebo přátelům a dáte jich dohromady aspoň šest, poštovné je grátis! A můžete si vybrat barvu tubusu, a to je prostě boží! 

Velké díky patří Mixit.cz, za příležitost ochutnat něco nového, neotřelého a hlavně za obrovskou trpělivost.


5 komentářů:

  1. Mixit je boží! Zrovna si chci objednat aspoň jeden tubus za vysvědčení :))

    OdpovědětVymazat
  2. Od té doby, co jsem si já objednal na zkoušku jeden tubus, tak je na něm závislá celá rodina! Nikdy bych neřekl, že budu skoro každé ráno snídat müsli! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Šáry skvělý článek :-) Ty psát někam do novin tak si je pravidelně kupuju a to neříkám pro to, že tě už pár let znám :-) Paráda- Janča

    OdpovědětVymazat
  4. Ještě jsem od nich nic neobjednávala, ale plánuju to :)

    OdpovědětVymazat
  5. Už jsem o nich spoustu četla, ale jsem líná něco na internetu objednávat. :D Jinak, co se moruší týče, zbožňuju je! Jako děti jsme je užírali ze stromu, který rostl ve školce na hřišti. Dokonce jsme tehdy přemluvili paní učitelku, aby nám je trhala, protože jsme ještě nedosáhli vysoko. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře!