11 února 2014

Sentimentální fotkování

Nevím jak vy, ale jak něco vyfotím, hodím to na Instagram. Pár dní koukám jak mi přibývají srdíčka a pak moje fotka upadne v zapomnění. Miluju ty chvíle, kdy si sednu a bezhlavě ho projíždím od konce do začátku, to pak vzdychám, směju se a nebo mě ukápne slza. Možná sociální sítě berou soukromí v horším případě i životy! (no promiňte, jaký si to kdo udělá takový to má :)), ale Instagram je dle mého jednou z nejúžasnějších sociálních sítích, umíte si představit tu nostalgii a fňukání až vám bude třeba čtyřicet?
Pro ještě sentimentálnější osůbky, jako jsem já, radím jedno, ty nejlepší si prostě vytiskněte! Fotka, která pro vás znamená hodně, po vytisknutí bude mít ještě větší hodnotu. A pokud jste lenoši a tisk fotek je pro vás moc složitá věc, stáhněte si do svého telefonu aplikace Printic (iOS i Android) nebo jednoduše zajděte na českou stránku Vyvolej.to. A je to! Fotky jsou doma, kocháte se, ale co teď? Buď se necháte inspirovat " 25 Fun Instagram Project for Summer!"


Nebo zvolíte klasičtější, ale ne moc úzkoprsou verzi.

Tak vzhůru do Instagramování,
kreativitě se meze nekladou


Zdroj fotografií:Pinterest.com

4 komentáře:

  1. Super nápady .. :)
    Já zatím instagram využívám jen jako takovou galerii fotek pro blog, nemám chytrý telefon, na který bych fotila každou chvilku něco :D .. ale zatím se držím a závislá nejsem. :D Větší nostalgii prožívám při prohlížení fotek v opravdové galerii, na fotkách, které mám uložené v počítači a ty si právě plánuji tisknout. Jen ty prašule za barvu, služby atd., budou "nic moc".. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Fakt pekné a inšpiratívne. Tiež milujem fotky, človek si vždy predstaví pod nimi ich príbeh a spomienky. Páči sa mi aj tvoj blog:-)
    Katharine

    OdpovědětVymazat
  3. Oh very beautiful dear,
    Now I´m following you in bloglovin´(#38) and GFC (#121) I hope your follwo me back
    in both! Comment back to me to keep in touch~
    xx

    www.sakuranko.com

    OdpovědětVymazat
  4. Hezky vyjádřeno. Já mám instagram chvíli, ale už teď si ráda listuji a zpětně vzpomínám, kdy jsem to fotila a proč... přeci jen, alba si dnes vede jen málokdo, takže takovéhle sítě jsou skvělou náhradou :) Ať si říká kdo chce co chce, já instagram miluju!

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře!