14 října 2014

Ukliďte si ve skříni!

Podzim není jen o lenošení, ale taky o přípravě na zimu s novým šatníkem a jak si jinak udělat místo na nové, než protřídit to staré. Proto vzhůru do skříně!


Pokud máte ve skříni stále tu halenku co jste si koupili loni na jaře a stále jste ji neměli na sobě, zřejmě už si ji nikdy nevezmete! Džíny, které vám jsou malé a "zhubente" do nich příští léto , musí taky pryč, za rok zatoužíte po jiných džínách a bude o důvod víc si jít koupit nové! Rozhodování je těžké a spousta oblečení pak končí na hromádce " někdy možná", proto odvahu a vše co skončí i na téhle hromádce musí neúprosně pryč!
Ale co pak s tím? Možností je spousta! Oblečení, které už je hodně obnošené, ale pořád vám ho je líto vyhodit, je dobré darovat místní charitě, nebo do kontejnerů na oblečení. Zbytek jednoduše rozprodáte, zahrajte si na modelku a vyzkoušejte třeba Votočvohoz nebo uspořádejte bazar u sebe doma, o důvod víc otevřít láhev vína!

A pak může vaše skříň vypadat třeba takhle:




Až budu bydlet ve svým určitě udělám článek o tom, jak vypadá moje skříň : košíčky, popisky, komínky, ramínka...

A jak vypadá vaše skříň?





2 komentáře:

  1. Moje skříň vypadá až přespříliš klasicky, i když jsem šťastná, že jsem se dokázala zbavit tolika věcí ! :) Ale také se těším do svého, kde budu mít s přítelem společnou a extrémně minimalistickou skříň.

    http://ordinary-silly-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Uklízíme pravidelně, pak to házíme na Vinted, chodíme na markety, případně darujeme charitě =D

    Prima den,
    Michael
    www.ontheleaf.net / facebook / Bloglovin / ig: @majki

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře!