21 srpna 2011

Dočkáme se léta?

Nechci působit jako televizní rosnička a vyprávět Vám o tom, že zítra má být jasno až polojasno, místy oblačno až déšť ( všimli jste si, že tato věta, až příliš vychází z úst rosniček?Proto se většinou s počasím trefí :D)Když je venku vedro -  je to špatně, když je venku zima – je to špatně, proč jsme věčně tak nespokojení?
Co se týče mě, miluju horké letní dny a svěží letní deštík, jenže téhle kombinace se letos v  létě asi nedočkáme.Dva dny urputné vedro, že se ani dýchat nedá a pak čtyři dny zima, déšť a vítr. A tak sluníčko, smiluj se aspoň jednou a sviť dlouho, ale ne moc :D

A protože dneska sluníčko sice svítí, tak nehřeje, ale spíš pekelně paří a protože je neděle a v neděli se přece nic nedělá, zůstala jsem doma a vyzkoušela pár nových vzorečků od Niveii (já jsem hrozně vzorečková, kdekoli je nějaký vzoreček musím ho mít!) takže tu mám recenze na některé z nich.

1.Oživující čistící pleťový gel Aqua sensations.
O výrobku : Opravdu osvěžující,krásně voní, při roztíraní je poznat, že na obličeji opravdu něco máte. Po umytí jsem použila svoji běžnou čistící vodu, která nebyla za potřebí, gel vše vyčistil. 

2. Oční krém Aqua sensation
O výrobku : Voní stejně(prostě Nivea :D), krásně se roztíral, hned určitě nepomáhá,ale už při druhém použití jemné vypnutí.

3. Denní krém Aqua sensation
O výrobku : Dokonalý krém, nádherně voněl, nádherně roztíral, osvěžující.Není tak mastný jak běžný krém Nivea. Novou řadu Aqua sensation doporučuju. :)

Tak co jste taky vzorečkový? :D



1 komentář:

  1. Super recenze ideální na nedělní odpoledne ;-). Ach ano, já jsem velmi, velmi "vzorečková". Miluju ty malé pytlíčky s překvapením! ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře!