31 srpna 2011

A jak to máte vy?

Nebudu psát o tom, že prázdniny končí a škola začíná, páč mě začíná škola až v sobotu :D Dálkové studium pro mě snad nebude takové trauma jako bývávalo denní docházení do školy :D Mojí střední jsem nenáviděla a proto pro mě 4 roky byly hrozný utrpení, taky se vám zdá hrozná blbost vybírat si v devítce budoucí povolání? Mě teda hrozně, v devítce jsem měla zmatek v hlavě, chtěla jsem být kuchařkou, číšnicí, knihovnicí, designérkou, fotografkou, podnikatelkou, kadeřnicí a kosmetičkou :D Vyhrála podnikatelka..bohužel, sice už tenkrát mezi těmi budoucími povolaními byl fotograf, nuže hlava měla jiné cíle v té době. Teď sice občas lituju a přestože nesnáším slovo kdyby…tak kdybych se rozhodovala o dva roky déle jsem jinde! :D A jak to máte se školou vy?
Dnešní fotky jsou pouze ilustrační, jsou ze dne mého prvního portrétového focení, v tu dobu už jsem vše měla úspěšně za sebou, tak jsem funkci fotografa přenechala příteli :) Jeho blog o focení najdete ZDE!

Nejvíce se o člověku dozvíme z pohledu do očí, proto tak ráda nosím sluneční brýle.

Neotáčej se za minulostí...už se nevrátí

Nedopusťe, aby malá hádka zničila velké přátelství

9 komentářů:

  1. pekne fotky :)...no ja to mám podobne, som na zdravotnej...ale už sa teším ked zamturujem a pojdem študovať na výšku niečo uplne ine :) z tej nemocnice mi je ,,na grc,, :( ... :)

    OdpovědětVymazat
  2. pěkné fotky :)) já svojí školu nenávidím, ale naštěstí už vím, co chci dělat potom a čím chci být a to mě tak nějak drží nad vodou n_n

    na mém blogu probíhá giveaway, zvu tě
    www.frozen-mammoth.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som mala na výber veľmi málo škôl. Na gymnázium som nechcela ísť a tak som sa rozhodla pre obchodnú akadémiu. Som spokojná, aspoň zatiaľ. Aj keď začiatky neboli prechádzkou cez ružovú záhradu. .)

    OdpovědětVymazat
  4. krasne fotky, take ine!
    a stym citatom na konci uplne suhlasim!

    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. ja som na gymnáziu už ôsmy rok, ale som našťastie spokojná a tá posledná fotka je skvelá :)

    OdpovědětVymazat
  6. mám to skoro stejně jako ty. ale já, když jsem v devítce netušila, kam jít, moje maminka už to pro mě měla vymyšlené. poslala mě na leteckou dopravu, jakožto prý obor prestižní a prosperující.
    velké prd. piloti jsou propouštěni, natož tak přijímáni, čsa krachuje takže žádná sláva. a já už mám druhým rokem problém dostat se na nějkou vš, protože s předměty, ze kterých jsem maturovala, se můžu jít leda vycpat, to nikde nechtějí. chcu studovat humanitní vš, nic s matematikou, nic technického. mám toho po krk! kdybych si teď mohla zpětně vybrat, na jekou střední jít, šla bych a jazykovku. a přirpavovala bych se na ní třeba už od sedmé třídy, kdybych jen tušila .... jazyky mě baví, jsou užitečné vždycky a všude, s nimi tě vezmou všude možně. anebo jsem měla jít na kadeřnici. kadeřnice si může vydělat spousty peněz, když si otevře svůj vlastní salon ...
    ale jak říkáš, neohlížejme se za minulostí, tu nevrátíme. musíme jít vpřed za svými sny a vizemi!

    OdpovědětVymazat
  7. super rifle !
    www.rabbit-and-wolf.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře!