14 října 2011

Debbi





Nebudu si hrát na znalkyni hudby a ani zpěváků. Miluju hudbu a nerozděluju ji do stylů, prostě mě něco musí zaujmout, poslouchám vše u čeho se dá trsat jako blázen, sedět u táboráku nebo jen tak nečině koukat do zdi. Ale mám pár oblíbenců u kterých když slyším jejich hudbu mě začně behat mráz po zádech, chytnou mě za srdce a cítíte ten zajímavý pocit po celém těle. Takové pocity u mě vyvolává právě Debbi neboli Deborah Kahl pokud vás o ní zajímá něco více doporučuju TUTO stránku!
Zrovna dnes začíná její velké turné a začíná u nás v mé rodné Litomyšli, nebudu tady plakat nad tím jak jsem nemocná celej den polehávám a trpím nevyléčitelnou rýmou, ale je mi líto, že nestojím teď pod podiem a netancuju na její La,la ♥ (tuhle píseň miluju zejména při cestě autobusem :D)

P.S. Taky máte nějakou písničku co Vás vždy chytne za srdce a která Vás nikdy neomrzí?

4 komentáře:

  1. Zaskočilo mě, když jsem se nedávno dozvěděla, že byla v Superstar. :D Ale má opravdu zajímavý hlas =).

    OdpovědětVymazat
  2. Debbi je perfektní, má takový ne úplně tradiční hlas, ale to je jen dobře! Snad se udrží hodně dlouho a nevyhasne jak jiné "hvězdy"

    OdpovědětVymazat
  3. ano, taky mám občas takovou písničku, kterou můžu poslouchat pořád :) momentálně ale žádou takovou závislost nemám, mám tak nějak všechny odposlouchané a čekám na nějaké nové :)

    OdpovědětVymazat
  4. Fakt dobrá speváčka :) a jasné, že stále ma chytí nejaká tá pesnička a počúvam ju dookola, alebo niekedy ma na prvý krát nezaujme, no po druhom počutí ju milujem :)
    PS: pekný a zaujímavý blog
    PS2: Ak budeš mať čas čekni si ten môj :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře!