12 října 2011

ELLE listopad 11


Den se, se dnem sešel a mně dnes přišlo první číslo Elle coby předplatitelce. A jak už tak nějak mám ve zvyku všechno komentovat, a že už jste slyšeli můj názor na předešlé Elle, rozhodla jsem se pro menší recenzi. 
 

  •  velké plus má ode mě jednoznačně obal, Geislerovou mám hrozně ráda, líbí se mě její styl, její názory, její sloupek v Elle!
  •  reklamy a móda mě oproti minulému dílu příjemně překvapili!
  •  článek "nadčasové ikony" mě přímo nadchnul Jana Brejchová a Adina Mandlová byly prostě kočky a to ví i Elle!
  •  o tom že se H&M dalo dohromady s Versace ví už asi každý, ale jak bude vypadat vlastně jejich kolekce? Ano, to se dozvíte v Elle :)
  •  moc krásný článek s Vojtou Dykem a jeho tatíkem!
  •  dokonalý rozhvor s Aňou Geislerovou a Táňou Pauhofovou! Převážně o novém seriálu Terapie, pokud nevíte o čem je řeč mrkněte SEM!
  •  ano, je zpět a vrátila se nejen do světa hudby, ale také módy!
  •  tenhle návod jak ze sebe udělat "chlapa" mě taky zaujal, asi proto, že jsem vždycky byla ten typ, kterému se tento styl moc nelíbil, ale jak člověk roste a roste, začal se mě tenhle styl líbit, ale ne na každodenní nošení, ale občasné spíš výjmečné a když ta žena se v tom mužském moc neztratí a pořád je vidět, že je to žena :D
  •  ha ha a největší plus nakonec,ten prostorovej model Yaris mě dostal :D
Zvonec konec ať Vám neprozradím všecko!, teď už je to jen na vás !

6 komentářů:

  1. Značku saka bohužel nevím, našla jsem ho na stránkách fashiolista.com, ale chtěla bych ho sehnat, tak kdyby jo, napíšu ti pak jméno obchodu ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Dneska to spolužačka přinesla do školy a já zase zuřivě záviděla, že předplatné budu mít až od ledna a do té doby si musím elle kupovat na stáncích..

    OdpovědětVymazat
  3. Já si teda Elle snad v životě nekoupila, přijde mi zbytečné vyhazovat peníze za časopisy, ale musím říct, že po přečtení tvého článku, snad udělám výjimku! Nejvíc mne samozřejmě láká ten rozhovor s Dykem (ne, nejsem posedlá puberťačka:D), ty rozhovory s ním jsou vždycky strašně upřímné a je vidět, že i v šoubyznyse může někdo zůstat normální a skromný:)

    OdpovědětVymazat
  4. Abych pravdu řekla, taky jsem si dřív Elle nekupovala max. tak třikrát do roka 100 za časopis mě přišla zbytečná,nedávno jsem si ho ale znova koupila a zjistila jsem, že tam najdu inspiraci a tak jsem si objednala předplatné číslo mě výjde na 60 kč plus jsem dostala novej fén, kterej sem si zrovna chtěla kupovat :D Pro mě výhoda! :)
    Jinak Dyka mám taky moc ráda, asi není záležitostí puberťaček :D

    OdpovědětVymazat
  5. Dneska si pro ni jdu, strašně moc se na ni těším :D.

    OdpovědětVymazat
  6. dobrý článek, elle zbožňuju.. yaris mě nejvíc naštval při každym otevření časopisu :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře!