12 dubna 2012

Srdceryvný post


Mám pocit, že když blogerky neví o čem psát udělají mega-super-bomba článek o tom jaké sledují a milují blogy :D Nejhorší na tom všem je, že nikdy neukážou nic nového. Ano, mi už dávno víme, že existuje blog dvou slečen A Cup Of Style nebo blog chic maminy Pleasure Seeker, úžasně trhlou Beátu z Fashion Picanteria taky známe a to nemluvím o stylové PavlíněJágrové! No tak ženy, když už chcete,  být něčím přínosné pište o něčem co není pořád dokola! :) (btw : o článkách týkající se kosmetiky už ani nemluvím, v posledním týdnu vím vše o kosmetice Ziaja:D) Abych tady nežvanila jen tak do prázdna i já jsem si připravila menší post o mých srdcových (nemyslete si, že nesleduju i jiné, ale opravdu si myslím, že všechny zmiňované výše už všechny moc dobře známe a pokud ne tak o hodně přicházíte :) ( no tak dobře pod názvy blogů jsou odkazy, aby jste neřekli :-P.) Jo a zapomněla jsem na jeden z mých nejlepších a to The Honey Fashion Bunny, ale pst nic jsem nenapsala :D)


Všechny níže zmiňované blogy mají podobný styl humoru, jsou tak trochu arogantní, schizofrenické, explicitní, sarkastické, cholerické možná chvílema cynické, ale hlavně dodně upřímné a to je to, proč je miluju ♥ 
A pokud jste úzkoprsé a ješitné a nemáte rádi,když Vám někdo na plno řekne co o Vás myslí, rozhodně ani na jednu ze stránek - neklikejte!!

Protivná blondýna


Čtete článek a říkáte "Ano, jo přesně, ha ha ha, panebože!!", znáte to? Př`sně tyhle reakce mívám u tohohle blogu.
Blondýna kritizuje všechno co se prostě kritizovat musí, tenhle člověk mě tady chyběl! Konečně někdo, kdo řekne všechno od plic!
Kdybych o ní napsala víc, myslím, že bych Vám zkazila ten zážitek až se začtete do jejich článků. 







Tahle schizofrení žena, mě přirostla k srdci asi jako máslo k chlebu ♥ Jediná možnost jak Vám ji opravdu důkladně představit je okopírovat její profil text : "Jsem latentní grafoman, o světě nic nevím, ale i tak mám vždycky pravdu. Mám ráda všechny a všechno, zároveň nesnáším nic a nikoho. Ráda ohmatávám látky v obchodech a toulám se po sbírkách svých neutříděných myšlenek. Nechápu slova jako moučník a zákusek a nikdy jsem nepřestala hledat původ slova pakliže. A ze všeho nejvíc na celým světě miluju svoje rodiče. Tečka."





Tento blog už asi znají všichni, připomíná mě tak trochu drbnu, dozvíte se tady vše o módě, jenže ne jen o té "co se má nosit" ale i o té " co se bohužel nosí"! Slečna z módního pekla má oči všude a nic si nenechá ujít. Díky ní si vždycky povzdechnu " ach, kde to žijeme". Mohli by jste podotknout, že každý si má nosit to co chce, ale co by jsme si povídali, čeho je moc toho je příliš a co už je příliš se dozvíte na tomto blogu. 








13 komentářů:

  1. Souhlasim s tvym postojem k takovym postum a rano sem na blog postla taky blogy ktery zatim nikdo moc necte! Vecer se podivam na tvoje nabidky:-)x

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, máš pravdu, že psát článek "moje nejoblíbenější blogy" a zmínit jen ty notoricky známé, je absolutně k ničemu (ještě k tomu, když třeba jen někdo flákne odkazy a nenapíše, proč ty blogy má rád, tak je to jen takový uměle vytvořený článek typu "jen abych něco mohla hodit na blog" a takovýhle články fakt nenávidim).
    Jinak já už asi dva měsíce plánuju článek o blozích, co mi přijdou nejinspirativnější, ale zatím jsem z českech a slovenskej vod přišla jen na dva, což mi přijde na článek trochu málo :D
    Dva ze tří tebou zmíněných znám, tak si jdu počíst na schizofrenní blog, ať doplním mezery ve vzdělání. :D

    OdpovědětVymazat
  3. protivnou blondýnu i modní peklo mám strašně ráda:)

    OdpovědětVymazat
  4. ....co na to říct?! Oněměla jsem úžasem, že má někdo můj blog rád a červenám se až na zadku :) Kolikrát jsem chtěla napsat článek o podobným tématu a tys mi to sebrala a bravurně zpracovala... Naše pobrukování o originalitě blogový scény se hold odrazilo zde :)))
    Děkuju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ooo děkuji nastotisíckrát! :D zas tak bravurní to nebylo, určitě by jsi k tomu svému článku přidala víc uštěpačných a lepších poznámek :):D

      Vymazat
  5. blondýna je skvělá! jinak já jsem teda nezaznamenala žádný blog který by psal o notoricky známých blogerkách...v poslední době, to jsou nějaké začínající? které? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemyslím, že by se teď momentálně strhla mánie, ale spíš že blogerky, když nemají o čem psát napíší tento článek a nasypou tam všechny notoricky známé blogerky, pokud sem tam někoho představí, protože ho právě objevili tak je to úžasné a velmi inspirativní :)Ale pokud se jedná třeba o kosmetiku, použije ji jedna a najednou o ní čtem uplně všude, ale to je asi normální.. :D

      Vymazat
  6. wow, nemám co říct :) máš skvělý blog

    OdpovědětVymazat
  7. o kozmetike nepíšem, lebo jej až tak veľmi nerozumiem a pravdu povediac nebavia ma taketo clanky :D , post o novych blogerkach som raz napisala, ale dala som tak fakt menej zname blogerky.. vacsinou pisem hmm o sebe a o svojom zivote o tom, co mam rada... blog je akysi nie ze dennickej (nepisem v nom o svojich najtajnejsich pocitoch :D)..ale o svojom zivote a beznom dni...

    OdpovědětVymazat
  8. Ach, tleskám ti! Myslím, že bylo už na čase všem vysvětlit, že článků o kosmetice a podobně-se-dokola-opakujícíh věcí už bylo dost! Tyhle blogy znám a musím říct, že je zbožňuji víc než kdejakou mega-extra-módní špici! Tohle je prostě pro pobavení a super-módní blogy jsou pro inspiraci, ale já se potřebuji zasmát snad každý den. Sakra to nikdo neví o tom, že smích je tak zdraví prospěšný?! Tak milé dámy COME ON a rozjeďte to taky ve velkém jako ony! Inspirace je tu více než dost.
    A mimochodem tobě patří ode mě pořádně-velký-zasloužilý potlesk! Už vážně nemám slov. Teď jsi to prostě jak se říká "zabila" ;).

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře!