03 května 2012

Mnoho lidí mě začalo sledovat kvůli textům co jsem psala, ale teď jsou pro mě fotky možná vzácnější než-li psané slovo. Už mockrát jsem měla nutkání začít psát o svých plánech, nebo chytit do rukou kosmetiku, kterou denně kupuji a udělat recenzi, ale pak jsem si řekla dost. Tuhle blogerku člověk sleduje kvůli úžasným recenzím, támhle tu zas kvůli skvělému stylu a nebo tamtu, protože má roztomilý hlas, když natáčí videa a já jsem ppostě ta co fotí.
Každý den mě ani nenapadá co psát a obdivuji ty co každý den píšou a já je hltám do posledních slov, proto ode mě spíš očekávejte už jen fotky, občas mě třeba chytne psací nálada, tak zas napíšu něco kritizujícího nebo milého. Souhlasíte?? :)





3 komentáře:

  1. na-pro-sto sou-hla-sím!!! Jsem ráda, že nejsi jako přes kopírák. Zrovna pročítám seznam blogů a na všechno říkám jen "Nuda./ Hm, to už tu bylo milionkrát/ Zase mint barva? Vážně?" ale tvoje příspěvky jsou dokonale fotogenické, v harmonii a zahřejí mne u srdce. Takže se nenech strhnout proudem průměrnosti a zůstaň u svých krásných fotek a občasných milých textů :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji Vám moc ženy!! :) To jsem ráda!

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře!