05 listopadu 2012

Když jsem byla malá



Nedávno se mě někdo zeptal, čím bych chtěla být, díky jeho otázce jsem zjistila, že jsem vážně divná a nevím…Když jsem byla malá, být princeznou mě nikdy nenapadlo ani popelářem ani řidičem autobusu po tatínkoj (představa, že jezdím sem a tam v nedýchatelném prostředí, ve mně rozhodně nevyvolávala pocit blaha!).
Zeptám se mamky, čím jsem chtěla být jako malá, zastaví se uprostřed vaření a je ticho, tuším, že přemýšlí, pak z ní vypadne „ asi ničím“. 
„No počkej a ty jsi neměla ani žádnej vzor“ pokračuje kamarád v otázkách a opět mě donutí přemýšlet. Jediný plakát co si vzpomínám, byl zhruba v pěti letech a to životní velikost kocoura Silvestra a v deseti to byl plakát Oreiro, měla jsem ráda její hudbu, nechtěla jsem jí být! V pubertě jsem chtěla být mojí kamarádkou, ale vzhledem k tomu, že to byla jeho přítelkyně, jsem pomlčela a jediné co jsem mohla odpovědět, bylo NE!
Je mě jednadvacet baví mě psát články, číst články, fotit, miluju módu a inspirativní lidi, ráda vyrábím z věcí, co se nehodí, něco co se třeba ještě bude hodit, háček je však v tom, že vše mě baví 15 maximálně 30 minut!
Neptejte se mě, čím chci být, řekněte mě, čím mám být!!!

5 komentářů:

  1. Asi bys mela bejt blogerkou, to zni asi jako nejvhodnejsi volba:)) xx

    OdpovědětVymazat
  2. Já to mám dost podobný, baví mě spousta kreativních věcí, ale u ničeho konkrétního nedokážu vydržet delší dobu.

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně - řekněte mi, čím mám být!

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře!