10 ledna 2013

TAG : Nejoblíbenější seriály



Báječný seriál, který tu prostě nesmí chybět . Snad každá žena touží být, alespoň jednou z nich. No nebylo by to báječné mít kolem sebe tři naprosto úžasné kamarádky, s kterými každé ráno chodíte snídat a řešíte,  možná neřešitelné,  problémy?


Tak tohle je srdcovka ♥ Tyhle holky pouštím vždy v pravidelnou dobu a to na Velikonoce, zahrabu se do peřin a zkouknu téměř všechny série (ano druhý den, většinou pokračuji :D) Je to seriál mého pubertálního mládí a i když jsem dříve toužila být jako Rory, brzy jsem pochopila, že se nejvíce podobám Lorelai (zvláštně, když miluje Hello Kitty, HaHa)


Ano,  i tomuto fenoménu jsem podlehla. Není to momentální nadšení z toho filmu, sleduji ho už od počátku a proto nemám ráda ten humbuk kolem toho, když to začali dávat v televizi, ještě ke všemu,  slyšeli jste ten dabing?? (ach ano, jsem zastánce titulků ♥)
Mimochodem Elena a Stefan patří k sobě, protože Damon patří mě :D
Proč nás ženy přitahují vždy záporáci??



Tahle partička holek už asi nikoho nepřekvapí, staly se miláčkem nejen žen, ale i mužů. Ideální seriál pro sledování s někým blízkým (po celou dobu dílu k němu budete přilepená jako klíště :D),  lekavých scén tam totiž díl od dílu přibývá. Moji oblíbenkyní se stala Aria díky její roztomilé maličkosti, kterou máme společnou a Spencer , její sarkastický humor je nenahraditelný.
 A to, že Toby je A zvesela ignoruji, nelze mu totiž odolat (ostatně stejně jako Calebovi a Ezrovi!)


Nenahraditelný, NENAHRADITELNÝ, humor! 
Miluju ironii a sarkasmus, jako málokdo.
Novější díly, zatím nemám zkouknuté, ale pochybuji, že lze nahradit raketovou inženýrku!


Ruku nahoru, kdo nezná tenhle seriál!! A stejnou rukou si naplácejte! :D
Abych pravdu řekla po shlédnutí prvního dílu, jsem zůstala naprosto chladná...nevzdala jsem to a stáhla další díly - dobře jsem udělala! 

Tenhle seriál je prostě Legen...počkej si..dáárni!!!


Jak už jsem se zmiňovala, ironie a sarkasmus je moje druhé já, stejně to má i tenhle ten sexy chlápek ♥



Poslední dva seriály, nejsou pro mě nijak extra důležité, nemusím vidět každý díl, ale když zapnu televizi a náhodou je dávají, rozhodně nepřepínám!
Miluju chvíli kdy v Odložených případech zastrkují krabici a prolíná se minulost s přítomností, stejně jako miluju humor Charlieho, nebo když se Jake na něco zeptá, odpověď Berty ani nekomentuji! 

Máte svoje oblíbence??
Které to jsou??


7 komentářů:

  1. Několik z těch tvých žeru, jako je PLL, Cold Case a HIMYM ... ale jsem spíš na Bones a slovenské Susedy :D

    OdpovědětVymazat
  2. Miluji Odložené případy!!

    Snad nebude vadit, když se na mém blogu tento TAG v nejbližších dnech objeví. Krásný večer!

    OdpovědětVymazat
  3. Většinu z těchto seriálů mám fakt ráda. U těch jsem koukala na jeden díl za druhým. Například HIMYM, asi můj nejoblíbenější =)

    OdpovědětVymazat
  4. já mám ráda Gilmorky a Přátelé :) Dva a půl chlapa pro změnu zbožňuje přítel

    OdpovědětVymazat
  5. 1díl Sexu ve městě jsem viděla před 12ti lety, jde se mnou a koukám se pořád a pořád dokola.Gilmorky jsou boží, taky pořád a pořád dokola. Ted jsou mojí závislostí Upíří deníky, koukám se s dabingem, i když angličtinu zbožňuju, určitě během několika možná i desítek let to zkouknu i v anglické verzi. a neznám seriálů how I met your mother, představ si to!

    OdpovědětVymazat
  6. U mě vede Sex ve městě s Přáteli a právě teď Superdrbnou, ale mohla bych tu být ještě dlouho a jmenovat další oblíbené :D TAGem se s dovolením inspiruji na svém blogu :) M.
    Can't stop

    OdpovědětVymazat
  7. osobně ujíždím na TVD, The secret circle, House je taky super ani Gilmorkami nepohrdnu a pak třeba Simpsnovi, The Big Bang TTheory atd.

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře!