04 února 2013

Ztracená ve svém vlastním já



Poslední dobou přemýšlím co dál, mám chvíle kdy mě focení neskutečně naplňuje, pak naopak chvíle, kdy chci Slečnu fotografku vymazat ze světa, prodat foťák a vystačit si s občasným cvakem na mobilu a pak začne ten pocit vinny.  

Někdy mám pocit, že nejsem jedna jsme hned čtyři 

Krásná Agáta( najdete na Twittru) - holka co si může dělat co chce, je to mrcha! Netolerantní a nádherná, ironická a vtipná, věčně obklopena spousty přátel.

Slečna fotografka(najdete na blogu) - milá holka, která se vším hnedka ráda pomůže, je tu vždycky, když něco potřebujete, je to však ta co je vždycky jen záložní fotograf a její fotky nejsou perfektní.

Alžběta (najdete ji uvnitř mého já) - stydlivá, nespolečenská bez přátel a nudná.

Šárka, (tak to bych asi měla být já), - holka, ktera by ty tři měla nějak korigovat a dát je dohromady, ale ona to prostě nedokáže.

Každá z těch tří chce prostě něco jiného, jedna focení miluje, druhá nesnáší a třetí je to u zadku. Jedna miluje akty, druhá minimalistické portréty a ta třetí Machovinu (jak se jí u nás doma říká, rozklikněte,aby jste věděli o čem je řeč)

Taky nechápete proč se ženský prostě nedokážou dohodnout??


7 komentářů:

  1. A já věřím, že jednoho dne to zvládneš, všechny 3 spojíš do Šárky a budeš mít klid na duši. :)

    Ta fotka se dost dobře hodí, k tomu co píšeš, jsi tam stejná vlastně a zároveň po přečtení toho všeho každou vidím jinak ...

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Tak v jistém slova smyslu, bych věděla proč, ale že by to byly stejné důvody jako u mě? :D To snad ne?

      Vymazat
  3. Nebude jednodušší kdyby ses stala jenom jednou z Nich ? ;) I ta Alžběta bude mít něco do sebe...

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře!