19 ledna 2014

A tak jsem ji prostě objednala


Jednou se u nás v Šálku zastavil vážně báječný pár, hrozně sympatický a to je pak radost někomu takovému nést cappuccino a klidně i ukrojit čokoládový dort s višněmi, který  nesnáším krájet! Možná bych pro ně odnesla i Glogg s Hot buttered rum, ale to už je jiná. Nuže tyhle dva mladí lidé, jak se později zjistilo byli fotografové, v tu chvíli se zájem o ně samozřejmě zpětinásobil, ale neodvážila jsem se zeptat kde je najdu. Nakonec vyšlo najevo, že mají vážné úmysly se stolkem č. 12 a že by na něm chtěli nafotit knihu. Den se se dnem sešel a byli tu zas, sedli na gauč ke stolu č. 12 a nafotili svoji knihu, vždy jsem hrozně nadšená když fotografové vydávají své knihy...ta nostalgie. Pobavili se s přáteli a odešli, a jak odcházeli i já zapomínala na to, že jsem si je chtěla večer vygooglit, prostě upadli v zapomnění.
Ale znáte to, co prostě chcete, to si vás najde i já najednou našla knihu položenou na stolku č. 12 s překvapením, že tyhle fotografy už dávno sleduji. Z ukázek knihy jsem byla nadšená a jako velký odpůrce svateb jsem i já trošku roztála, každý se prostě mění, to není nějaké filozofické motto, to je prostě fakt.
A i přesto, že se nebudu vdávat ani dnes, ani zítra a určitě ne ani za dalších pět let, knihu jsem strčila do imaginárního košíku a bude mně dělat radost v knihovně, dokud si mě někdo nebude chtít vzít.



2 komentáře:

  1. Tak to je úžasné! :)
    Na odkaze, který jsi sem dala, jsou vážně překrásné fotky. Achjo, když něco takového vidím, najednou bych tu velkou svatbu i chtěla, nebo prostě s rodinou a pár přáteli ... ale zároveň .. když fotky zavřu ... chci svatbu jen se svědky a pak kdyžtak jen párty. :D Ale ty fotky .....

    OdpovědětVymazat
  2. to říkám dennodenně - svět je tak neuvěřitelně malý a upřímně.. nevěřím na náhody. a ať už se ti toto mé přesvědčení bude líbit či nikoliv, na tu knihu jsi nenarazila jen tak. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře!