21 července 2011

Fashion


Tričko-Pimkie, Zrcadla-New yorker,Šátek-C&A.)

Článků o módě je ve světě a teď už i u nás v Čechách spousta, proč by se teda člověk jako já měl znova pouštět do tak zběhlého a obligátního tématu kterému se jinak už neřekne než Fashion? Protože, móda je tak nesnesitelná forma ošklivosti, že ji musíme měnit každých šest měsíců, a já tak nesnáším stereotyp, proto je móda pro mě tak úžasná, proto ji tak miluju, protože není pořád stejná! Každodenní šmajdání po módních blogách, stránkách mě teda někdy dohání k šílenství, ale to by nebyla ta pravá móda kdyby se neprojevovalo tolik citů najednou.
Krásné na módě je to, že každý chce být IN ale přesto ORIGINAL,ať už nám to jde nebo ne, ať už máme na sobě cokoli, máme touhu to ukázat světu a říct :"haló, to jsem já, nosím něco tak super, co chce každý mít" :D Zní to šíleně? Ale dejme si ruku na srdce, zní to pravdivě.Každý z vás mi to dá za pravdu :D Nejhorší je, když se někdo bojí v sobě vzbudit tu originalitu, a jen proto aby se líbil ostatním, začne nosit to co oni, tohle není móda, to je zatracený kopírování,který stejně druhým nesluší. A pokud se opravdu bojíte najít svůj styl, zkuste se někým poradit, ale prosím ne se sokyní co vám něco závidí, ne přes blog, kde ten kdo vám radí, zná jen vaší přezdívku (mimochodem nedávno mědit pobavil blog jedné slečny, která měla úvodní stránku celou růžovo-zelenou, všude něco blikalo, slova byla tak divně přeházená a mezitím jsem našla "pokud chceš mít hezčí blog poraď se semnou :D Tak to mě fakt dostalo, a to je ten případ, prosím nenechte si od ní radit). Teď jsou prázdniny, určitě i příjdou dny plné nudy, ale nač se nudit,  vytáhněte oblečení ze skříně a kombinujte a kombinujte a kombinujte, nudu tím zaženete a třeba ve svém oblečení konečně najdete své pravé já. A věřte mi, že na nalezení toho co vám sluší není nikdy pozdě, já na to přišla až ve 20 :D
Dneska je venku jak v safari, takže jsem to dneska vzala stylově :D


(Kabelka Windsor, není nad to se pohravat babičce ve skříni, najdou se tam poklady!)


(Gladiátorky je pro moji velikost (35) dost těžké sehnat,ale Deichman nezklamal a mám je!)

2 komentáře:

  1. Krásný kousky! :) Koukám, že hnědá je oblíbená.. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju :) Je oblíbená a poslední dobou ani nevíš jak, bývala jsem blázen s barevným oblečením a těd mě hnědá očarovala :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře!