29 září 2011

Creative world


Tak trochu žiju v kreativním světě, a to možná každý, teď je internet plný nápadů a šikovní lidé přibývají a to nejen v mém okolí.  Napadlo mě přidávat sem průběžně kreativní lidi z mého okolí, nejen moji ségrušu Lucku, co vyrábí cokoli z čehokoli, nebo kamarádku Kajku,která dokáže z obyčejných knoflíků vyrobit naušnice a prsteny, ale i taky kreativku Dáju, která se zabývá umělými nehty a i když je teprve začátečnicí, myslím, že brzy z nehtů bude dělat umělecké dílo.

Kreativec č. 1 L.Joie
( najdete ji Fleru-ZDE a na Facebooku-ZDE)


Charakteristika : Cokoli ji přijde pod ruku to se snaží zužitkovat,každý nový nápad je pro ni výzva (a to i ve vaření), její manžel je truhlář, takže má zkušenosti s lupínkovou pilou(takže bacha:D)

Nuže dost řečí prohlížejte, komentujte a nakupujte :D

Gizmo
(Co je to gizmo?Je to takové šikovné udělátko, kterým bez větší námahy vytváříte krásné spirálky a z nich ještě krásnější šperky. Česky se mu říká spirálkovací kolotoč, nebo jednoduše - spirálkovač.)




Indiánské tvoření
(výrobky z kůže, obšité rokailem)



Mašličkové tvoření
(Toto tvoření ségruša pochytila ode mě a od přítele jak víte ze článku ZDE, ona se však vydala směrem naušnic :)


Fimo hrátky
(Fimo zná snad každý, je to něco jako modelína, je to lehká měkká hmota. Vyrobit si s zní můžete cokoli pak jen zapéct a je to)



A další a další a další..Tak se nezapomeňte podívat ZDE!

3 komentáře:

  1. To je krásný článek :) Koukám, že slečna je moc šikovná. To se mi líbí, takoví lidé, co si dokáží hodně věcí vyrobit, můžou si totiž vytvořit přesně to, co chtějí a nemusí to složitě shánět po obchodech!

    OdpovědětVymazat
  2. wow niektore su vazne uplne uzasne!

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jsi sikula! hlavne ty zlaty! Krasny, krasny :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře!