13 září 2011

Trpíte nedočkavostí?

Nedočkavost je vlastnost hrozně nesnesitelná, je to nemoc, při které neustále koukáte do kalendáře na hodiny a odpočítáváte sekundy. Momentálně je moji největší nedočkavostí nové číslo Elle, nejen proto, že to prý bude módní bible a proto že tam bude Jana Knauerová , ale hlavně proto, že to bude poslední číslo, které si koupím v místní trafice...ne opravdu jsem se nezbláznila a neskoncovala jsem s Elle, ale konečně jsem si ho předplatila!!
Někdy si říkám " nejsi šílená" "není té módy už moc", někdy mám chuť vyjít jen tak v teplákách a žít si tak jak jsem si žila před dvěma lety, bez módních předsudků, bez fashion bloggerek a hlavně s penězma! :D Ale pak vyjdu ven a vidím kolem sebe lidi a hned je začnu pozorovat co mají na sobě, a pak si řeknu, že miluju to co dělám, to že mě baví sledovat co se kde děje, co se kde nosí, zkoušet nové a nové věci, baví mně si prohlížet blogy mých oblíbených fashion bloggerek - prostě je to už má nemoc ( nevyléčitelná) a tuhle nemoc miluju!

13 komentářů:

  1. Achjoo, já už se taky nemohu dočkat!! Vypadá úžasně!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne napísané :) a celkovo musim odcenit aj tvoj blog , je velmi pekný :) úprimne!

    joini giveaway u mňa :)

    luC

    OdpovědětVymazat
  3. tedy mě v poslední době elle nebaví.
    potřebuji časopis, který kombinuje módu i design a ten mi v elle opravdu chybí
    a módy nakonec najdu více na evropských fashion blozích. Takže se dá říct, že jsem pomalu ale jistě na elle zanevřela

    OdpovědětVymazat
  4. na nové číslo Elle se taky moc těším, hned jak vyjde pro něj poletím do trafiky :D A móda k tobě prostě patří, už to tak je.

    OdpovědětVymazat
  5. Taky se nemůžu dočkat..! A kladu si stejné otázky jako ty.. kde jsou ty časy vylízt jen tak v džínách a tričku.. a kde jsou ty časy kdy sem čas místo na bloggeru trávila venku..! :D :)

    OdpovědětVymazat
  6. jsem asi hodně podobná v tomto jako ty, taky jsem docela nedočkavá a obšas bych chtěla zapomenout na módu a vyjít si jen tak v teplákách, ale prostě to nejde. miluju módu je to umění způsob vyjadřování se.
    můžu se zeptat kdy nov Elle vyjde?

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to jsem ráda, že s tou nedočkavostí nejsem sama :) Elle by mělo vyjít 16.9 ale už dneska jsem koukala jestli někde nevykoukne :D

    OdpovědětVymazat
  8. Já na elle nedám dopustit :) dřív jsem ho nemusela, ale teď jsem si ho opravdu oblíbila.

    OdpovědětVymazat
  9. Taky mám chut si vzít tepláky a jít prostě jen tak ven, ale na druhou stranu jak začnu to oblečení odbejvat, tak mam pak takovej divnej pocit a zas začnu nakupovat...:D jinak super napsaný článek :)
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  10. bez módních předsudků, bez fashion bloggerek a hlavně s penězma! :D

    Tohle me pobavilo nejvic :D Jinak rozhodne sleduju, a treba se potkame nekde v Brne:-)

    OdpovědětVymazat
  11. Přesně tak!!!
    Na Elle už jsem taky natěšená!

    OdpovědětVymazat
  12. souhlasím s tebou naprosto, že nedočkavost je opravdu nesnesitelná vlastnost. často jsem na něco taky šíleně nedčkavá. ať už to byl tenkrát první balíček e.l.f. anebo konec směny v práci, to se spíše snažím na hodiny nekoukat, protože jsem akorát víc otrávená a znechucená a ještě víc mě rozbolí nohy, pokud to je vůbec možné. zvykla jsem si být trpělivá, všechno, na co čekám, a vím, že to přijde, to prostě přijde a mezi tím čekáním můžu zatím dělat spoustu užitečých a zábavncýh věcí, co mě zaměstnají :) ELLE jsem si nekoupila hodně moc dlouho a mrzí mě to, ale tak tak mi vycházely peníze, když jsem nechodila dlouho do práce, prostě jsem si ho nemohla koupit. ale chtěla bych zas někdy :)

    OdpovědětVymazat
  13. Taky se těším, pro změnu tohle bude moje první Elle, kterou si koupím v Brně s titulem vysokoškolské studentky :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře!