25 července 2013

Hledá se božský byt


Už to začíná, už to běží na plné obrátky!

Od rána do večera s přítelem ťukáme hesla jako pronájem, Praha, byt, 3+ ká ká a občas si tam zaťuknem i terasu, když máme chuť na kafe. Hledání bytu je radost, hledání bytu v Praze je nejubíjející činnost na světě!
 
Mě ani tak nevadí, ta nekončící nabídka bytů, mě vážně rozčiluje jak lidí fotí! Možná jsem moc puntičkář, ale kdybych chtěla něco prodat, uklízím jak strhaná a odklízím všechny osobní věci, nepotřebuji přece všem na kuchyňské lince ukázat, že mám novy IPad, a nebo že jsme si otevřel na focení Plzničku.

Hledání ideálního bytu bude asi běh na dlouhou trať, spousta nervů a zařizování, ale vážně se těším na tu chvíli kdy si sedneme na terásku (nebo ať je to klidně jen otevřené okno) a budeme mít vše za sebou.

Přeju vám všem krásný den :)


10 komentářů:

  1. má slova!! naštěstí my máme všecko (skoro) zařízený, jen se už trošku bojim té betonové džungle ... :S (Staré Město)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hmm Staré Město ♥ trocha nostalgie
      jsem zvědavá kde skončíme my.. :D

      Vymazat
  2. haha...jednou jsem koukala na nějaký byty....a to,co jsem viděla, mi vzalo dech :-D ..vyfocený malý dětský pokoj...rozházený věci okolo, a vedle postelí k tomu ještě horská kola a podobný věci...no přes všechny ty krámy nebyl ten pokoj ani vidět :-D...myslím, že tohle přeci nemůže nikoho zaujmout- lidi se pak diví, proč jim nejde dlouho něco prodat
    jo...a taky jsou super fotky humusných záchodů :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Doufám, že tě pak budu moci do Prahy přijet navštívit :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky sháním nějaký byt v Praze. Teda spíš po něm párkrát za měsíc kouknu, ale nikdy nic zajímavého. Teda ty fotky jsou někdy zajímavé až moc. Taky to nechápu. Ale asi mají dobře spočteno, že se jim nevyplatí uklízet/malovat/čistit/odklidit ponožku, že je v Praze o byty nouze. Tak jsem zvědavá za jak dlouho najdete. Já jsem zoufalá. Ale možná to bude tím, že neberu všechno. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Přeji hodně štěstí do hledání, ať si vyberete ten, který bude vašim domovem na dlouhou dobu a ať jste tam šťastní! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Přejeme hodně štěstí s hledáním :)
    K&M
    c0ffeeparadise.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Těším se na to, až to, doufám brzy, čeká nás :) A jelikož jsem opravdu náročná, vím, že to nebude jednoduchý :) Držím palce a doufám, že se vám povede sehnat ten nejlepší byt :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře!